És temps de
Nadal, el que significa, temps de menjar, sobre tot dolços. Així que vos
propose un dolcet facilíssim de fer i ben bo, per culminar un bon dinar, per
acompanyar el cafè... Són ideals també, per afegir-les a la safata de dolços d’aquestes
festes!
Ingredients:
- 100 grams de margarina
- 30 grams de coco rallat
- 20 grams de xocolata en pols
- 40 grams de sobre
- 150 grams de farina de civada (avena)
- 1 cullerada d’aigua freda
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEju2TZuDU-j5bzu-u6q7ykTKnkrrHgRMhHtUSQ5g_u81nsEnnyco99VOttgFC7GTtI39ikrtTl54-O6bu9o_O61r2b2B0AhSTfVTkIw6tFY_a_6xN-X8cd_OLZ2Rv6ixe3HSHqDIEnWTlM/s200/image_1.jpeg)
Preparació:
Col·locar la
margarina amb la xocolata en pols, el sucre, la farina de civada i la cullerada
d’aigua en un bol.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj2orzRBRLog7nQa5f3STrSgWvZYvOZ4vTWUUZgWxI-X-qlr6ZYbAELYL94H6-z9MFLEuBRQzGGgjCamiwcGHcomXDVXcTOyMgV6MZeyvviPbKJNFEtvQZriQKe2Rt83BMH1akkeswod8w/s200/image_4.jpeg)
Mesclar tot molt be amb una cullera de fusta.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiafCiVn5vjKH92vaEcBWhujDEprAx3r2_c7xV69vZddXUSPhu6hP2DF7C4H1r-90_pj7amM02lxtgOUwP9_gCsbIZTC77eQBB3fS3yR1CP_fxQwc7x13CNlneCqMltQyYXDbG59AHPA2E/s200/image_8.jpeg)
Una vegada els
ingredients estigen ben mesclats, fer 24 boletes amb la massa.
Ficar el coco a un
plat, i arrebossar les boletes.
Col·locar les
boletes en petits motlles de trufa i deixar-les refredar al menys 1 hora a la
nevera. I ja estaran a punt per gaudir d’elles!
No hay comentarios:
Publicar un comentario