jueves, 19 de diciembre de 2013

Trufes de xocolata i coco

És temps de Nadal, el que significa, temps de menjar, sobre tot dolços. Així que vos propose un dolcet facilíssim de fer i ben bo, per culminar un bon dinar, per acompanyar el cafè... Són ideals també, per afegir-les a la safata de dolços d’aquestes festes!

Ingredients:
  • 100 grams de margarina
  • 30 grams de coco rallat
  • 20 grams de xocolata en pols
  • 40 grams de sobre
  • 150 grams de farina de civada (avena)
  • 1 cullerada d’aigua freda

 Preparació:
Col·locar la margarina amb la xocolata en pols, el sucre, la farina de civada i la cullerada d’aigua en un bol.
 

Mesclar tot molt be amb una cullera de fusta.
 

Una vegada els ingredients estigen ben mesclats, fer 24 boletes amb la massa.


Ficar el coco a un plat, i arrebossar les boletes.


Col·locar les boletes en petits motlles de trufa i deixar-les refredar al menys 1 hora a la nevera. I ja estaran a punt per gaudir d’elles!


No hay comentarios:

Publicar un comentario