miércoles, 27 de noviembre de 2013

Pastissets d’arròs


Aquesta recepta la vaig traure de la pàgina d’Isasaweis, una xica que penja a muntó de receptes, consells de bellesa, manualitats... Em va parèixer fàcil i amb bona pinta i per això em vaig decidir a fer-los.
I no em defraudaren. Estan boníssims.  Són un dolç ideal per a acompanyar el cafè, per berenar, per la sobretaula... Imagineu si estan bons, que no em va donar quasi temps a fer-los la foto del resultat final!
Els pastissets d’arròs són un dolç típic del País Basc. Malgrat el seu nom, no porten arròs entre els seus ingredients, però al parèixer en orige portaven farina d’arros, i encara que eixe ingredient es va substituir, conserva el seu nom.

Proveu-ho a fer i ja hem direu! Amb aquestes mesures a mi m’ixen 16 pastissets


Ingredients:
  • Un paquet d’oblees de pastissets (empanadilla)
  • 100 grams de mantega
  • 2 ous
  • un got de llet
  • Un got de nata
  • 6 cullerades de sucre
  • 4 cullerades de farina (si teniu, millor Maizena)


Preparació:
Untem amb una mica mantega els envasos on col·locarem els nostres pastissets.


 Col·locar les oblees dins els motlles, de forma que queden igualats, i ben repartits.



Desfer amb el microones els 100 grams de mantega (no més d'un minut) 


Afegir la mantega fosa a un pitxer, afegir també el got de llet i el got de nata (uns 200ml)


Afegir els 2 ous, les 6 cullerades de sucre i les 4 cullerades de farina.  


Amb una batedora elèctrica, batre tot molt be, fins aconseguir una massa homogènia.


Abocar el líquid a les tartaletes.


Introduir al forn pre-escalfat, a 180º durant uns 30 minuts.


Desmotllar i A gaudir d’aquestos pastissets tan bons! 


No hay comentarios:

Publicar un comentario