![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3Wbse-qnKAJCJ9DWdV8YmTP_rWYOQsHMeAv0O7O3NYbpiUhsAjyRoBh_fODMrUwXTlcpKwNuA6WUjcitxuZNm5W1SZp7aZBoMS2LWXZosbYxKXVSxBKFx8pWO8rE6F0K3RFtq5O7aZkM/s320/1.png)
I no em
defraudaren. Estan boníssims. Són un
dolç ideal per a acompanyar el cafè, per berenar, per la sobretaula... Imagineu
si estan bons, que no em va donar quasi temps a fer-los la foto del resultat
final!
Els pastissets
d’arròs són un dolç típic del País Basc. Malgrat el seu nom, no porten arròs
entre els seus ingredients, però al parèixer en orige portaven farina d’arros,
i encara que eixe ingredient es va substituir, conserva el seu nom.
Proveu-ho a fer i ja hem direu! Amb aquestes mesures a
mi m’ixen 16 pastissets
Ingredients:
- Un paquet d’oblees de pastissets (empanadilla)
- 100 grams de mantega
- 2 ous
- un got de llet
- Un got de nata
- 6 cullerades de sucre
- 4 cullerades de farina (si teniu, millor Maizena)
Preparació:
Untem amb una
mica mantega els envasos on col·locarem els nostres pastissets.
Col·locar les oblees dins els motlles, de forma que queden igualats, i ben repartits.
Desfer amb el
microones els 100 grams de mantega (no més d'un minut)
Afegir la mantega
fosa a un pitxer, afegir també el got de llet i el got de nata (uns 200ml)
Afegir els 2 ous,
les 6 cullerades de sucre i les 4 cullerades de farina.
Amb una batedora
elèctrica, batre tot molt be, fins aconseguir una massa homogènia.
Abocar el líquid
a les tartaletes.
Introduir al forn
pre-escalfat, a 180º durant uns 30 minuts.
Desmotllar i A gaudir
d’aquestos pastissets tan bons!
No hay comentarios:
Publicar un comentario