![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyGrncv8PTGNgMvjhEPyQe_07Quv6Wc7XDG_UR4n5zCoWkr6cXTxW8bpbBK_vtgzACjc1DQc6V7RDQKISv32FPFyG8yPjowmxhblcp-n-aLxUcehqrO1VKlmDxXrdGw4n2ZNr4CSunzhU/s320/image_18.jpeg)
Aquesta coca està
boníssima. Molt fàcil de fer, i queda molt esponjosa. Tant bona, que aquesta
setmana ja l’he feta dues vegades!
Ingredients:
1 iogurt natural
Mitja mesura de
iogurt, de llet
1 mesura de
iogurt, d’oli de girasol
2 mesures de
iogurt, de sucre
3 mesures de
iogurt, de farina
1 sobre de rent
en pols
2 pomes
Preparació:
Batre els ous en
un bol
Afegir el iogurt i mesclar
Afegir, agafant la mesura de l’envàs del iogurt, mitja mesura de llet i una d’oli.
Afegir dos
mesures de iogurt, de sucre i mesclar
Afegir 3 mesures de iogurt, de farina. Si tamisem la farina no quedaran tants grums, i després la coca també estarà més esponjosa.
Afegir el sobre
de rent en pols. Mesclar tot bé.
Abocar la mescla
en un motlle per al forn, cobert amb paper de fornejar i untat amb una mica
d’oli o mantega.
Tallar la poma i
col·locar les peses sobre la massa.
Espolsejar sucre
i canella sobre la coca
Introduir al forn
pre-escalfat a 170º durant uns 40 minuts, provant amb una forqueta que estiga
ben cuita
A gaudir de la
coca!
No hay comentarios:
Publicar un comentario