Amb l’arribada de l’estiu, apeteix fer coses diferents, fresques i fàcils. Sobretot fàcils.
El lluç és un peix blanc amb un contingut gras i calòric molt baix. És ric en proteïnes completes o d’alt valor biològic. Destaca el seu contingut en vitamines B.
Aquesta forma de cuinar-lo fa que mantinga les seues propietats i no hi ha un augment excessiu de grassa a l’aliment. Així mateix, és facilíssim de preparar.
Ingredients:
- Lloms de lluç (congelat o fresc)
- 2 cullerades de maionesa lleugera
- 2 cullerades de formatge ratllat
- Oli
- Sal
- Espàrrecs verd o blancs per a acompanyar
Preparació:
A un plat, col·loquem la maionesa i el formatge ratllat. Preescalfem el forn a 200ºC
Mesclem el formatge i la maionesa
Untem una font apta per al forn amb oli d’oliva
Salem el lluç
Col·loquem el peix a la font del forn
Afegim la mescla de maionesa i formatge sobre el lluç i untem la superfície del peix.
Introduïm al forn durant 15 minuts fins que es gratine el formatge i la maionesa.
No hay comentarios:
Publicar un comentario