Sempre ho dic,
però ara de veritat, aquesta és una recepta més que fàcil i completament
sorprenent. La vaig descobrir a través de Isasaweis, una pàgina que recomane,
ja no sols per les seues fàcils receptes, sinó per la quantitat de consells que
dona sobre decoració, salut, maquillatge...
Els bombons ja
els vaig fer el passat nadal, i com encantaren a tots, els he tornat a fer amb
imatges per compartir-los amb vosaltres.
Quan li vaig dir
a JL que faria bombons de pernil, no entenia com podia mesclar xocolata amb
pernil... Quan vaig parar de riure, li vaig dir que no es preocupés i ja voria
el resultat. La veritat, es que com tots els que ho han provat, va quedar
sorprès i meravellat. Ja hem direu que diuen els vostres convidats!
Ingredients:
- Formatge d’untar
- Ametlles torrades
- Dàtils
- Pernil en rodanxes
Preparació:
Col·locar un
grapat d’ametlles pelades a un morter i picar be
Ficar uns pocs
dàtils sobre una taula de fusta i trossejar
Abocar,
aproximadament, la meitat de la terrina del formatge d’untar a un plat. Afegir
els dàtils i les ametlles i mesclar be.
Agafar un plàstic
per fer glaçons rodons i untar-ho amb oli. Aquest el vaig comprar a una tenda
de “xinos”, no em va costar més d’un euro i es perfecte per a la recepta.
Col·locar una
rodanxa de pernil salat a un dels buits per a glaçó. Aquest pernil està tallat
en fines rodanxes i partides per la meitat, el que es ideal. Sinó, el podeu
tallar vosaltres a la mida.
Emplenar el
pernil amb la mescla del formatge, ametlles i dàtils i tancar-ho com un
paquetet.
Introduir a la
nevera per a que es faça més compacte, fins l’hora de servir.
Desemmotllar amb
cura, amb l’ajuda d’una cullereta i gaudir d’aquestos bombons tan especials!
No hay comentarios:
Publicar un comentario