jueves, 21 de febrero de 2013

Bombons de pernil


Sempre ho dic, però ara de veritat, aquesta és una recepta més que fàcil i completament sorprenent. La vaig descobrir a través de Isasaweis, una pàgina que recomane, ja no sols per les seues fàcils receptes, sinó per la quantitat de consells que dona sobre decoració, salut, maquillatge...
Els bombons ja els vaig fer el passat nadal, i com encantaren a tots, els he tornat a fer amb imatges per compartir-los amb vosaltres.
Quan li vaig dir a JL que faria bombons de pernil, no entenia com podia mesclar xocolata amb pernil... Quan vaig parar de riure, li vaig dir que no es preocupés i ja voria el resultat. La veritat, es que com tots els que ho han provat, va quedar sorprès i meravellat. Ja hem direu que diuen els vostres convidats!

Ingredients:
  • Formatge d’untar
  • Ametlles torrades
  • Dàtils
  • Pernil en rodanxes





Preparació:
Col·locar un grapat d’ametlles pelades a un morter i picar be

Ficar uns pocs dàtils sobre una taula de fusta i trossejar

Abocar, aproximadament, la meitat de la terrina del formatge d’untar a un plat. Afegir els dàtils i les ametlles i mesclar be.

Agafar un plàstic per fer glaçons rodons i untar-ho amb oli. Aquest el vaig comprar a una tenda de “xinos”, no em va costar més d’un euro i es perfecte per a la recepta.

Col·locar una rodanxa de pernil salat a un dels buits per a glaçó. Aquest pernil està tallat en fines rodanxes i partides per la meitat, el que es ideal. Sinó, el podeu tallar vosaltres a la mida.

Emplenar el pernil amb la mescla del formatge, ametlles i dàtils i tancar-ho com un paquetet.

Introduir a la nevera per a que es faça més compacte, fins l’hora de servir.

Desemmotllar amb cura, amb l’ajuda d’una cullereta i gaudir d’aquestos bombons tan especials!

No hay comentarios:

Publicar un comentario