És temps de
nadal, i com sempre per aquestes dates, s’han de preparar els dolços que culminaran
les llargues estones que solem passar aquestos dies a taula.
La meua àvia Maria m’ensenyà les seues dos receptes més típiques per a aquestes festes. Les
coquetes de mantega (o satxí) ja les férem el diumenge passat, i avui ha estat el
torn d’aquestos cocolets.
Com el seu nom
indica, estan fent amb coco i són molt fàcils de fer.
Ingredients:
- 2 ous grans
- 250 grams de coco ratllat
- 250 grams de sucre
- Paperets menuts per col·locar-los
Preparació:
Afegim els dos
ous a un bol i els batem
Afegim el coco
ratllat i el sucre
Amassem tot molt
be fins que ens quede una pasta mes o menys consistent
Anem formant
boletes menudes i col·locant-les sobre els paperets
Introduïm al forn
a 150º durant 20 minuts
Mireu quin plat
més combinat amb els cocolets i les pastes de mantega!
menis mal que he trobat les receptes de les pastes de nadal que feia la meua iaia, les tenia al cap en imatjes , peró com jo era menuda no sabia els igredients i les cantitats. Gracies, enguany el nadal sera com avans, no pense comprar res fet
ResponderEliminar