martes, 18 de diciembre de 2012

Cocolets




És temps de nadal, i com sempre per aquestes dates, s’han de preparar els dolços que culminaran les llargues estones que solem passar aquestos dies a taula. 
La meua àvia Maria m’ensenyà les seues dos receptes més típiques per a aquestes festes. Les coquetes de mantega (o satxí) ja les férem el diumenge passat, i avui ha estat el torn d’aquestos cocolets.

Com el seu nom indica, estan fent amb coco i són molt fàcils de fer.


Ingredients:
  • 2 ous grans
  • 250 grams de coco ratllat
  • 250 grams de sucre
  • Paperets menuts per col·locar-los





Preparació:
Afegim els dos ous a un bol i els batem

Afegim el coco ratllat i el sucre

Amassem tot molt be fins que ens quede una pasta mes o menys consistent

Anem formant boletes menudes i col·locant-les sobre els paperets

Introduïm al forn a 150º durant 20 minuts

Mireu quin plat més combinat amb els cocolets i les pastes de mantega!

1 comentario:

  1. menis mal que he trobat les receptes de les pastes de nadal que feia la meua iaia, les tenia al cap en imatjes , peró com jo era menuda no sabia els igredients i les cantitats. Gracies, enguany el nadal sera com avans, no pense comprar res fet

    ResponderEliminar