Si es fa d'un dia
per l'altre, queda més consistent, per tant, més bo. Tanmateix, per al mateix
dia també queda deliciós.
Per cert, cal
afegir que és un flam sense gluten, especial i pensat per a persones celíaques.
Ingredients:
- 4 ous
- 7 cullerades de sucre
- La pell d’una llima ratllada
- 200 mil·lilitres de nata líquida
- 50 mil·lilitres de llet
- 200 grams de formatge cremós d’untar
- Opcional: Caramel líquid, melmelada...
Procediment:
A un bol, anem
afegint tots els ingredients: els ous, el sucre, la pell de llima ratllada, la
nata, la llet i el formatge d’untar. Amb la batedora anem mesclant fins que
quede un líquid homogeni.
Col·loquem la
mescla a un motlle gran, o be en motlles individuals.
Courem el flam al
forn uns 40-45 minuts a 200ºC, sols amb calor baix al bany de Maria, es a dir,
introduint el motlle dins d’un recipient més gran ple d’aigua.
Desemmotllar
sobre un plat. Podem afegir caramel líquid, o melmelada del sabor que més ens
agarade. Jo hi faig ficar melmelada de nabius.
No hay comentarios:
Publicar un comentario