Encara que sí que
he estat cuinant i inventant nous menjars, no m’havia passat per ací. A partir
d’ara, vaig a intentar mantenir aquest
bloc més actualitzat.
Avui presente un
pastís que ja vaig fer pel mes de setembre. Com no sabia com eixiria, no vaig
fer el seguiment de les fotos. Ahir
diumenge vaig repetir aquest postre, que de moment, a tots ha agradat molt, ja
que no queda massa dolç i és ideal per a després d’un dinar copiós.
1 pot de préssecs
amb almívar
3 ous
1 iogurt
La mesura del
iogurt d’oli de gira-sol
La mesura del iogurt
de sucre
La mesura del
iogurt de farina
Una culleradeta
de rent en pols
1 preparat de
flam
Preparació pas
per pas:
Engeguem el forn per a que es vaja calfant. Separem les clares dels rovells.
Engeguem el forn per a que es vaja calfant. Separem les clares dels rovells.
Batem les clares
a punt de neu. Si ho fem amb una vareta elèctrica, pujaran molt més.
A banda, batem
els rovells. Afegim el iogurt i mesclem tot be.
Afegim, amb la
mesura del iogurt, l’oli i el sucre i mesclem.
Afegim, amb la
mesura del iogurt, la farina. Barregem tot fins crear un líquid homogeni i afegim
una mica de rent en pols.
Folrem un motlle
desemmotllable amb paper vegetal
especial per a forn. Per a que el paper siga més fàcil de col·locar, el podem
banyar, escórrer i col·locar al motlle.
A la massa
anterior, hi afegim les clares que teníem a punt de neu i mesclem.
Aboquem la pasta
al motlle i introduïm al forn a 180º.
Ho deixarem fer
al voltant d’un vint minuts. Quan punxem el bescuit i el punxó ixca net, el
traurem del forn.
Del pot de la
bresquilla amb almívar, traurem els trossos de préssecs, els tallarem a gallons
i anirem col·locant-los per damunt del bescuit.
Aboquem l’almívar
del pot a una cassoleta al foc amb el sobre de flam.
Anem movent la
mescla fins que comence a bullir i es faça com una crema.
Col·loquem la
crema del almívar per damunt de la bresquilla.
Deixem gelar fins
que qualle la crema superior i ja està a punt per a menjar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario