Per fi he
trobat la recepta amb la que les magdalenes m’ixen boníssimes! Aquestes les
faig amb ratlladura de taronja, i encara que es pot ometre, li donen un toc
molt especial i un gust molt singular. Com a mesura, utilitzarem un got de
iogurt, per a que la recepta surta com cal. Triomfareu amb aquestes magdalenes,
a més de que són casolanes, estan exquisites!
Ingredients:
- 2 mesures (del
got de iogurt) de sucre
- 1 mesura d’oli
- 2 ous
- 1 iogurt
- 5 cullerades
soperes de llet
- 4 mesures de
farina
- 1 sobre de rent
en pols
- Ratlladura de
pell d’una taronja.
- Un pessic de
sal
- Sucre per
empolvorar les magdalenes
Procediment:
Traure la
reixeta del forn i anar escalfant-lo a 160º.
A un bol, afegir les dos mesures de sucre i la mesura d’oli
Afegir els ous i batre tot.
Incorporar el pessiguet de sal, el iogurt i la ratlladura de taronja, sols la part ataronjada, la part més blanca amarga. Mesclar tot be.
Agregar les 5 cullerades de llet i batre fins homogeneïtzar la mescla.
S’hi va afegint sobre la massa la farina poc a poc, i anem batent per a que no es facen grumolls. Si tamisem la farina, evitarem que ens passe això. Afegir el sobre de rent i mesclar tot.
S’emplenen els motlles de paper de forma que la mescla quede a un dit del motlle. Jo utilitze també motlles de silicona per a que aguanten més el pes. Es col·loquen sobre la reixeta del forn. Deixar caure una miqueta de sucre sobre la superfície de cada magdalena.
S’introdueix la reixeta al forn un 20 minuts aproximadament. No obrir el forn entre mitges! Punxar amb un escuradents per assegurar-se que estan a punt. Traure la reixeta del forn i col·locar-la sobre una superfície que deixe circular l’aire per davall de les magdalenes per a que es refreden bé.
I ja estan a punt! Espere que les feu habitualment, son molt fàcils de fer i el resultat és genial!
No hay comentarios:
Publicar un comentario