martes, 28 de febrero de 2012

Milfulles de dàtils, bacó i formatge


Aquest pastis salat, és un plat ideal per a un berenar o per a entrant a un sopar.  És una recepta facilíssima, amb ingredients que sempre hi podem tenir a casa, que es prepara en menys de 10 minuts i es cou durant uns 30 minuts. Si voleu agradar els vostres convidats, no dubteu en fer aquesta coca!

Ingredients:
  • Una làmina de pasta de full
  • 75 grams de dàtils
  • 100 grams de bacó en tires
  • 100 grams de formatge
  • 1 ou


Preparació:
Traiem del congelador la làmina de pasta de full, i deixem descongelar sobre un marbre durant uns vint minuts.

Pre-escalfem el forn a 200º. Partim la làmina de pasta de full en dos meitats iguals.

Col·loquem una full de paper per a fornejar sobre una safata de forn i fiquem al damunt una part de la pasta fullada. Amb una forqueta, punxem la pasta.

Sobre la pasta, col·loquem una capa de bacó tallat a tires.

Per damunt del bacó, col·loquem el formatge.

Finalment, tallem els dàtils per la meitat i els col·loquem sobre el formatge.

Per últim, tapem el pastís amb l’altra part de la pasta fullada.

Batem un ou, i amb l’ajuda d’un pinzell, pintem la pasta fullada amb ou, per a que tinga color quan fornegem el pastís.

Col·locar el pastís al forn, i fornejar durant uns 30 minuts.

Deixar gelar i ja està a punt per a menjar!


No hay comentarios:

Publicar un comentario