Aquest pastis salat, és un plat ideal per a un berenar o per a entrant a un sopar. És una recepta facilíssima, amb ingredients que sempre hi podem tenir a casa, que es prepara en menys de 10 minuts i es cou durant uns 30 minuts. Si voleu agradar els vostres convidats, no dubteu en fer aquesta coca!
Ingredients:
- Una làmina de pasta de full
- 75 grams de dàtils
- 100 grams de bacó en tires
- 100 grams de formatge
- 1 ou
Preparació:
Traiem del congelador la làmina de pasta de full, i deixem descongelar sobre un marbre durant uns vint minuts.
Pre-escalfem el forn a 200º. Partim la làmina de pasta de full en dos meitats iguals.
Col·loquem una full de paper per a fornejar sobre una safata de forn i fiquem al damunt una part de la pasta fullada. Amb una forqueta, punxem la pasta.
Sobre la pasta, col·loquem una capa de bacó tallat a tires.
Per damunt del bacó, col·loquem el formatge.
Finalment, tallem els dàtils per la meitat i els col·loquem sobre el formatge.
Per últim, tapem el pastís amb l’altra part de la pasta fullada.
Batem un ou, i amb l’ajuda d’un pinzell, pintem la pasta fullada amb ou, per a que tinga color quan fornegem el pastís.
Col·locar el pastís al forn, i fornejar durant uns 30 minuts.
Deixar gelar i ja està a punt per a menjar!
No hay comentarios:
Publicar un comentario